Caroline van Eeden

Grote droom Chateau Meiland-Caroline komt uit!

Caroline van Eeden kan haar geluk niet op! Een grote droom is namelijk uitgekomen voor de voormalig huisvriendin van de familie Meiland: ze begint haar eigen boetiek.

Op Instagram deelt Caroline van Eeden dit heugelijke nieuws met haar volgers. ‘Een droom die uitkomt. Samen met Modetheater ga ik nog dit jaar mijn eigen kledingboetiek openen in Amsterdam. Ik heb er zo ontzettend veel zin in om mijn favoriete kleding met jullie te gaan delen!!!!’, schrijft ze bij het logo van haar boetiek. Het is nog wel even wachten voordat fans daadwerkelijk kleding kunnen shoppen in Caroline’s boetiek, de officiële openingsdatum wordt pas later bekendgemaakt. Volgens de Instagram-pagina van de winkel zelf gaan ze ‘alle favorites van Caroline in één winkel’ aanbieden.

https://www.instagram.com/p/B4y-ycdFA_3/?utm_source=ig_web_copy_link

Begin september kwam het nieuws naar buiten dat Caroline van Eeden Chateau Meiland zou gaan verlaten. De huisvriendin van de Meilandjes vertrok terug naar Nederland. ‘Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan chateau Meiland maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie!’, liet Caroline destijds weten.

Lees ook:

Huisvriendin Caroline reageert op ophef: ‘Het zijn allemaal fabeltjes’

Huisvriendin Caroline: ‘Ik heb weinig contact met de familie Meiland’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen