Gordon

Gordon wil nooit meer stoppen met zingen: ‘Ik heb het gemist’

Gordon stopte jaren geleden met zijn zangcarrière, maar als het aan hem ligt was dat een eenmalig ‘pensioen’. De zanger en presentator dook vorige maand na vijf jaar weer in de studio en dat voelde zeer vertrouwd, zo vertelt hij maandag in een video op Instagram.

“Ik heb het zingen natuurlijk gemist. Het was wel even een emotioneel moment dat ik weer de studio in kwam”, blikt Gordon terug. “Het voelt gewoon weer goed, alsof ik nooit ben weggeweest.”

‘Het hoort bij mij’

De zanger besloot muziek toch weer een kans te geven omdat hij het zichzelf gunt het “nooit meer los te laten”. “Want dit hoort gewoon bij mij”, zegt Gordon, die vorig jaar drie maanden in een afkickkliniek zat om af te rekenen met een alcohol- en drugsverslaving. “Ik ben destijds gezwicht voor heel veel negatieve invloeden van buitenaf maar dat gaat me niet meer gebeuren, dit is mijn heling.”

De heling

In de afkickkliniek schreef de zanger al meerdere nummers, zo ook De heling. Dat liedje zou eigenlijk vorige week al verschijnen, maar de release stelde Gordon uit nadat hij eind vorige maand thuis slachtoffer werd van een gewelddadige overval. De heling komt nu op 12 november uit.

LEES OOK:

FANTASTISCH BABYNIEUWS VOOR DALEY BLIND EN CANDY-RAE FLEUR

DE ZORGEN VAN NATHALIE DEN DEKKER: ‘DOCHTERTJE IN ZIEKENHUIS’

PAMELA TEVES MOET THAISE GELIEFDE MISSEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen