Gaat Xess Xava zijn vader achterna?

Het lijkt erop dat Xess Xava in de voetsporen van zijn vader Wesley Sneijder treedt. De kleine Xess Xava stond afgelopen weekend namelijk op het voetbalveld, en als zoveel ouders stond Yolanthe de kleine jongen natuurlijk aan te moedigen.

Op Instagram is te zien dat Xess Xava op het voetbalveld staat en de rest van zijn teamgenootjes hard achter de bal aan rennen. ‘Hij heeft er niet zo’n zin in’, grapt Yolanthe bij het filmpje van haar zoontje. Maar Yolanthe maakt het allemaal niet uit, zij is hoe dan ook fan van het kleine mannetje. ‘Ik hou van jou’, schrijft ze in het opeenvolgende kiekje van Xess Xava.

Xess Xava is vorige week vier jaar oud geworden. Ter ere van deze bijzondere dag schreef Yolanthe Op Instagram een emotioneel bericht aan haar zoontje. ‘Jij hebt de afgelopen vier jaar zo veel voor mij gedaan, zonder dat je het zelf doorhebt. Jouw grote en mooie ziel geeft mij kracht, blijdschap en zoveel liefde elke dag’, liet ze weten. Sinds een aantal maanden wonen Yolanthe en Wesley niet meer samen en bevestigden ze ook hun huwelijksproblemen.

Lees ook:

Yolanthe Cabau deelt emotioneel bericht over zoontje

Wesley Sneijder: ‘Ik heb het verknald’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen