Ferry Doedens

Ferry Doedens niet meer welkom op GTST-set

Ferry Doedens liet afgelopen week weten dat hij de coronaregels niet zo serieus nam en dat blijkt nu niet zo’n slimme zet te zijn geweest. De GTST-ster is namelijk op non-actief gesteld.

‘Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan. We worden allemaal gek gemaakt door de media’, zei Ferry eerder in een interview met Eddy Keur. Vanwege deze houding heeft EndemolShine hem even op non-actief gezet. ‘Wij hebben dit weekend dan ook noodgedwongen moeten beslissen dat Ferry Doedens voorlopig niet kan deelnemen aan de repetities en buitenopnames van GTST, omdat hij aangeeft de afgelopen weken fysiek contact te hebben gehad met verschillende mensen.’

‘Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle collega’s’, aldus EndemolShine aan Privé TV. Ferry is dus opnieuw niet welkom op de set van GTST.

Ferry werd in 2015 vanwege een drugsprobleem al eens ontslagen bij GTST. 

LEES OOK:

Zorgen om André Hazes: gebruikt hij verboden middelen?
Boer Geert Jan zorgt voor verwarring: hebben hij en Geert allebei nieuwe liefde?
HOOP FRANK MASMEIJER VERVLOGEN: EX-VROUW HEEFT NIEUWE LIEFDE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen