Dave Roelvink

Dave Roelvink denkt aan carrièreswitch

Nu de horeca in Nederland weer gesloten is, hebben BN’ers als Dave Roelvink en Wolter Kroes ineens weer een lege agenda. De verscherpte coronamaatregelen zijn dan ook een bittere pil, aldus Dave.

‘Mijn hele inkomen is weg en dat zie ik niet meer goedkomen binnen een of een half jaar’, laat de dj weten aan RTL Boulevard. ‘Je gaat wel serieus nadenken, misschien moet ik wel een carrièreswitch maken’, aldus Dave, die dinsdag nog een filmpje deelde op zijn Instagram-account waarin wordt opgeroepen tot een opstand tegen de coronarichtlijnen van de overheid.

Diep triest

Ook Wolter Kroes laat weten de gedeeltelijke lockdown te voelen in zijn portemonnee. ‘De buffer die je hebt moet je nu gebruiken voor je dagelijkse dingen’, vertelt hij tijdens de uitzending. Musicalactrice Bettina Holwerda is gefrustreerd over de nieuwe maatregelen. ‘Waarom mogen de kerken wel open en moeten de theaters dicht?’, vraagt ze zich af. Haar musicalcollega Fred Boot, producent van Soldaat van Oranje, baalt ook van het uitstellen van veel voorstellingen. ‘Dit is diep triest voor ons allemaal’, zegt de producent. ‘Deze mededelingen komen keihard aan.’

LEES OOK:

PAMELA TEVES MOET THAISE GELIEFDE MISSEN

PRACHTIG BABYNIEUWS VOOR MARLIJN WEERDENBURG

GROTE STAP VOOR ZOONTJE ANDRÉ EN MONIQUE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen