Bram van der Vlugt

Bram van der Vlugt (86): ‘Ik wil nog zeker tien jaar door’

Acteur Bram van der Vlugt is nog lang niet klaar met spelen. Dat hij inmiddels 86 jaar oud is, belet hem niet plannen te blijven maken.

‘Ik hoop dit nog zeker tien jaar vol te houden’, vertelt hij in een interview op NPO Radio 1. ‘We zijn nu al ingehuurd voor de Parade in 2021. Als het doorgaat, gaan we komende zomer in vier steden zestig voorstellingen spelen.’

Van der Vlugt behoort volgens de RIVM-definities tot een groep die extra kwetsbaar is voor het coronavirus. ‘Ik krijg dat ook steeds door iedereen ingepeperd’, lacht Van der Vlugt. ‘Maar ik ben eigenlijk net zo gezond als vijf jaar geleden. Ik merk het verval nog niet echt. Ik kan nog onthouden, ik kan nog leren en praten. En fysiek gaat het verder ook nog prima.’

De acteur, onder meer bekend van de belangrijke rol die hij jarenlang speelde bij de sinterklaasintochten, houdt zich overigens wel aan alle richtlijnen van de overheid om het coronavirus buiten de deur te houden. ‘Ik doe er alles aan om besmetting te voorkomen’, vertelt hij.

De actiever tachtiger is de komende zomer in de theaters te zien in de absurdistische klassieker De Les van Eugene Ionesco.

LEES OOK:

NIEUWE ZIEKTES TEISTEREN ROB VERLINDEN

RACHEL HAZES IN RECHTSZAAL TEGENOVER HARTSVRIENDIN

VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen