Bettina Holwerda

Bettina Holwerda neemt moedig besluit: ‘Het welzijn van onze kinderen is prioriteit nummer 1’

Bettina Holwerda zou dit weekend eigenlijk samen met haar man op het ijs schitteren tijdens Sint On Ice, maar ze heeft haar rol last-minute aan een ander moeten geven. 'Het welzijn van onze kinderen is prioriteit nummer 1', laat haar grote liefde Jim Bakkum weten.

Tijdens de repetities van Sint On Ice is gebleken dat dochtertje Molly extra tijd en aandacht nodig heeft van haar ouders, waardoor het voor de twee niet mogelijk is gelijktijdig in de show te zitten. Want ook Jim Bakkum gaat zijn schaatskunsten showen. Maud Mulder zal de rol van Bettina overnemen.

Op Instagram laat Bettina weten: ‘Mijn kleine meisje vindt mama blijkbaar veel te lief om haar te missen, merkten we op de momenten dat we samen moesten repeteren. Dus om aankomend weekend 4 hele lange dagen weg te zijn, is even niet te doen voor ons. Gelukkig hebben ze snel een top ‘vervangster’ gevonden in Maud Mulder. (En ik kan je vertellen, die kan een stuk beter schaatsen dan ik😬)’ Hoewel Bettina het erg jammer vindt dat ze niet mee kan doen, verheugt ze zich ook op het knuffelen met haar dochtertje: ‘Ook geen straf’, aldus de vrouw van Jim

https://www.instagram.com/p/B5DzZtonjIE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ook Jim laat van zich horen, en laat weten hoe trots hij is op zijn vrouw die deze moeilijke beslissing moest maken. ‘Hier stonden we nog vol goede moed als onhandige bambi’s te repeteren op het ijs. Maar helaas is gisteren de beslissing gevallen dat wij niet samen 4 dagen weg kunnen dit weekend van onze baby, ons lieve meisje Molly. Werk is voor ons allebei heel belangrijk, maar het welzijn van onze kinderen is prioriteit nummer 1. Daarom heb ik zoveel respect voor mijn vrouw, die de moeilijke beslissing moest maken om zo last-minute haar rol over te geven’, schrijft hij bij een kiekje op het ijs.

https://www.instagram.com/p/B5Dw-sEBilm/?utm_source=ig_web_copy_link

Op 22, 23 en 24 november zullen er zeven spectaculaire Sinterklaasshows op het ijs plaatsvinden. Tijdens het optreden zal er worden meegezongen met sinterklaasliedjes, zullen de pieten stunten op het ijs en wordt de hele familie meegenomen op een oud-Hollands winters schaatsavontuur.

Lees ook:

Dit is de reden van de breuk tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk

WAUW: Bastiaan van Schaik showt transformatie!

Birgit na scheiding weer dolgelukkig: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen