familie Meiland

Autsj: Het regent annuleringen bij de familie Meiland

Nadat de familie Meiland gisteren bekend maakte Frankrijk vaarwel te zeggen, regent het annuleringen. Het heeft veel mensen doen besluiten om hun reservering in het chateau te cancelen.

Toch is dit voor de mensen die dit jaar hebben gereserveerd helemaal niet nodig. Dat laat Maxime Meiland in haar Instagram Stories weten. ‘Wij krijgen helaas heel veel mensen die willen annuleren’, aldus Maxime. ‘Even voor de duidelijkheid: wij zijn heel het seizoen nog aanwezig en aan het draaien. Dus heb je voor dit jaar gereserveerd: wij zijn er dus kom gezellig langs.’

Eind vorig jaar meldde Shownieuws nog dat het kasteel nog tot 2023 was volgeboekt. Veel mensen die na dit seizoen hebben gereserveerd worden daarom waarschijnlijk teleurgesteld.

Gisteren werd bekend dat de Meilandjes terug naar Nederland gaan. Chateau Meiland was de afgelopen maanden een enorme kijkcijferhit. Het tweede seizoen trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers en ook de kersteditie trok een miljoenenpubliek. Eerder dit jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring. Het derde seizoen is later dit jaar te zien bij SBS6.

Ook interessant:

De tegenslagen van Esmée van Kampen: ‘Ik kan nooit kinderen krijgen’

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje