Sylvie Meis

Sylvie Meis omringd door dierbaren op pre-huwelijksfeest

Dit weekend is het dan eindelijk zover; Sylvie Meis en haar vriend Niclas Castello zullen elkaar het jawoord geven. Vandaag wordt er alvast een klein feestje gevierd.

In Villa Cora, een vijfsterrenhotel in Florence, met uitzicht over de glooiende Toscaanse heuvels, zullen Sylvie en Niclas dit weekend in het huwelijksbootje stappen. Het verliefde stel kwam vandaag aan in Florence en vanavond vond er al een eerste feestje plaats. Bij een bar naast het zwembad van het luxe hotel wordt Sylvie omringd door dierbaren, waaronder haar zoon Damián.

Sylvie Meis And Niclas Castello Hold A Pre Wedding Reception At Villa Cora In Florence, Italy.
Sylvie Meis And Niclas Castello Hold A Pre Wedding Reception At Villa Cora In Florence, Italy.

Zonder ouders

Ondanks dat het voor Sylvie een onvergetelijke dag wordt, hangt er toch een donkere wolk boven haar bruiloft: door het coronavirus moest ze het droomhuwelijk noodgedwongen uitstellen en nu blijkt ook dat haar ouders niet bij de grote dag kunnen zijn. Zij wonen namelijk in de regio Antwerpen, België, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Daarbij is de gezondheid van Sylvies vader Ron (66) niet goed genoeg om af te reizen naar Italië. Hij kampt met een nierziekte en zijn vrouw Rita is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven.

LEES OOK:

ZIEN: SYLVIE MEIS KOMT AAN IN FLORENCE VOOR LANGVERWACHTE BRUILOFT

CAROLINE TENSEN: ‘IK WIL ZÓ GRAAG OMA WORDEN’

NIEUWE LIEFDE VOOR THOMAS BERGE

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen