Screenshot 2022 08 09 18.42.03

Oud-wielrenner Lance Armstrong trouwt na veertien jaar met zijn Anna

Oud-wielrenner Lance Armstrong is na een relatie van veertien jaar in het huwelijksbootje gestapt met Anna Hansen. Lance en Anna trouwden in Frankrijk. “Beste. Dag. Ooit. Ben getrouwd met de liefde van mijn leven”, schrijft de 50-jarige ex-wielrenner op Instagram bij foto’s van hun grote dag.

Het stel is sinds 2008 samen, en in die veertien jaar dat ze samen zijn hebben ze een hoop meegemaakt. Zo raakte Lance in 2012 zijn Tour de France-titels kwijt wegens zijn dopinggebruik. Hij prijst Anna dat ze altijd naast hem is blijven staan, schrijft hij. “Anna, je bent de afgelopen veertien jaar mijn steun en toeverlaat geweest, en laat ik duidelijk zijn: ik had die veertien jaar niet overleefd zonder jou. Ik ben zo trots op het koppel dat we zijn geworden. We moesten er ontzettend hard voor werken, en ik ben blij dat we dat gedaan hebben.”

Tweede huwelijk voor Lance

Lance en Anna hebben samen twee kinderen. De gevallen wielerlegende was één keer eerder getrouwd: van 1998 tot 2003 was hij samen met Kristin Richard en kreeg met haar drie kinderen. Ook was hij van 2005 tot 2006 verloofd met zangeres Sheryl Crow.

Beeld: Lancearmstrong@Instagram