Maxime

Maxime Meiland na ceremonie: ‘Was waanzinnig’

Maxime Meiland, die zaterdag in het huwelijksbootje stapte met Leroy Molkenboer, vond de ceremonie “natuurlijk waanzinnig”. Dat vertelt de realityster zaterdag aan RTL Boulevard, vlak nadat zij en Leroy elkaar het ja-woord gaven.

“Nu aan de champagne”, grapt de jongste dochter van de bekende reality-familie Meiland vervolgens.

Op beelden van RTL Boulevard is te zien dat Maximes vader, Martien Meiland, een traantje wegpinkt na het ja-woord. “Het is enig”, zegt Martien later tegen RTL Boulevard. “Zakdoek bij de hand.” Niet Martien maar Maximes moeder Erica Renkema gaf haar dochter weg bij het altaar. Claire, de dochter van Maxime uit een eerdere relatie, gaf de ringen.

Het entertainmentprogramma sprak ook met Dirk Hoogstraten, de vriend van Erica’s zus Montana, en vroeg hem of Montana binnenkort ook een bruiloft kan verwachten. “Ze zeggen van een huwelijk komt een huwelijk,” antwoordt hij, “maar dat weet ik nog niet.” De vader van Dirk vindt het geen slecht idee. “Het zou mij niet in de weg staan.”

Leroy en Maxime zijn inmiddels twee jaar bij elkaar en hebben samen een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. In maart van dit jaar vroeg cameraman Leroy Maxime ten huwelijk.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen