Lily Allen

Lily Allen en David Harbour overwegen huwelijk in Las Vegas

Lily Allen en David Harbour overwegen Las Vegas als trouwlocatie. Hoewel de zangeres en de Stranger Things-acteur hun verloving nog niet publiekelijk hebben bekendgemaakt, hebben ze wel al een trouwvergunning aangevraagd.

Het koppel heeft zondag een vergunning geregeld, meldt TMZ, dat de documenten in handen heeft. Lily en David hebben een jaar de tijd om in de gokstad het jawoord te geven, dus dat betekent dat ze uiterlijk op 6 september 2021 moeten trouwen.

De zangeres en acteur maakten in januari hun debuut als koppel op de rode loper nadat ze daarvoor een paar keer zoenend waren gespot. Inmiddels zouden de twee verloofd zijn, Lily deelde een paar maanden geleden een foto op Instagram waarop ze een diamanten ring om haar ringvinger heeft.

David, vooral bekend van zijn rol als ‘chief’ Jim Hopper in de Netflix-hit Stranger Things, had tot vorig jaar april een relatie met Fantastic Beasts-actrice Alison Sudol. Eerder was hij samen met actrice Julia Stiles en was hij enige tijd verloofd met Maria Thayer. Lily was tussen 2011 en 2015 getrouwd met Sam Cooper, al werd hun scheiding pas in 2018 officieel afgerond. In de tussentijd had ze een relatie met dj en mc Meridian Dan.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen