Kourtney Travis

Kourtney Kardashian trouwt met Travis Barker: “Introducing Mr. And Mrs. Barker”

Officieus was het stel al getrouwd, officieel nu ook: Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46) gaven elkaar gisteravond het jawoord. Dat deden ze in een kasteel in Italië, Portofino.

Kourtney en de familie hebben al verschillende foto’s gedeeld van het moment. De bruid droeg een minijurk met een sluier van meterslang. Travis droeg een donker pak met een licht overhemd en een donkere vlinderdas.

Gasten bruiloft Kourtney en Tavis

Alle familieleden van de Kardashian waren aanwezig bij het huwelijk, maar ook bekende vrienden waren uitgenodigd. Onder andere Beyoncé en blink-182-zanger Mark Hoppus.

Dochter Travis bruidsmeisjes

Alabama Barker (16) is de dochter van Travis, uit een eerder huwelijk met zijn ex-vrouw Shanna Moakler. Tijdens deze relatie was Barker de stiefvader van Atiana De La Hoya (23). Beide dochters waren bruidsmeisjes bij het huwelijk dat gisteravond plaatsvond, zo weet E! te melden. Kourtneys dochter Penelope Disick was bloemenmeisje tijdens de buirloft. Haar broertje Reign (7) mocht de ringen dragen en aangeven. Het is niet duidelijk of zoon Mason (12) en Barkers zoon Landon (18) ook een functie hadden tijdens de ceremonie.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen