Kimberley Klaver

Kimberley Klaver blikt terug op droombruiloft: ‘Eén groot warm liefdesbad’  

Actrice en schrijfster Kimberley Klaver stapte onlangs in het huwelijksbootje met haar grote liefde Michel van den Bergh. Het was met recht één van de mooiste dagen van haar leven, vertelt ze dolgelukkig aan Weekend. “Ik ben een beetje beduusd vanwege alle liefde en aandacht die we hebben gekregen. Het was één groot warm liefdesbad. Het was emotioneel en lief, maar vooral heel leuk.

Kimberley en Michel zijn sinds 2018 een stel en hebben samen zoons Julius en Dani. Michel heeft nog drie kinderen uit een eerdere relatie. Alle kinderen kregen een glansrol op de bruiloft, vertelt Kimberley.

Maar één rol bleef onvervuld: die van de vader die zijn dochter weggeeft. Laurens Klaver overleed in 2009. Toch was hij er voor Kimberley’s gevoel bij en daarom heeft ze ervoor gekozen zonder begeleiding naar het altaar te lopen, legt ze uit. “Ik wilde geen ander persoon naast me, zodat mijn vader mij in gedachten naar Michel kon begeleiden. Vervolgens kwam mijn moeder met het bruidsboeket, gaf me een kus en knuffel en gaf mij vervolgens aan Michel. Hij had tranen in zijn ogen toen hij me aan zag komen. Eerst de kindjes en toen ik, dat vond hij heel emotioneel.” 

Bekijk de gehele bruiloftsreportage deze week in de nieuwe Weekend. Of lees Weekend hier digitaal.