Britney Spears

Ex-man Britney Spears probeert huwelijk te verpesten

Jason Alexander, die man met wie Britney Spears in 2004 trouwde in Las Vegas en van wie ze 55 uur later alweer scheidde, heeft volgens de Amerikaanse entertainmentsite TMZ voor de nodige tumult gezorgd tijdens het huwelijk van de zangeres met haar verloofde Sam Asghari. Alexander zou geprobeerd hebben haar huis binnen te dringen, waarna hij verwijderd werd door de politie.

(Tekst gaat verder onder video)

Alexander ging live op Instagram, waardoor kijkers konden zien dat hij de aanwezige beveiligers vertelde uitgenodigd te zijn door Britney. Vervolgens riep hij dat ze “zijn eerste en enige vrouw is” en dat hij “moest ingrijpen”. Hij dreigde de ceremonie te verstoren, waarna het beeld van zijn telefoon vastliep. Britneys ex-man werd uiteindelijk ingerekend door de politie.

Ongeldig

Britney en Jason kennen elkaar al sinds hun jeugd en trouwden in ‘een dolle bui’ in Las Vegas. Het huwelijk werd kort daarna ongeldig verklaard, maar dat heeft Jason er niet van weerhouden om om met zijn ex bezig te blijven. Zo was hij aanwezig bij de Free Britney bijeenkomst bij de rechtbank in Los Angeles in augustus 2020 en vertelde hij nog regelmatig contact te hebben met haar. Dat contact is echter nooit bevestigd vanuit ‘kamp Britney’.