Boekpresentatie Van De Weg Naar Bakkum

Carlo Boszhard plant hysterische bruiloft 

Carlo Boszhard ging afgelopen juli in Hollywood op de knieën voor zijn Herald en die zei natuurlijk “ja!” op het aanzoek. Inmiddels zijn de twee al druk met het plannen voor hun bruiloft en die zal bepaald niet onopgemerkt voorbijgaan, onthulde hij onlangs in Weekend

“Onze grote dag wordt een combinatie van showelementen”, weet de 53-jarige presentator alvast. “Ik wil bijvoorbeeld heel veel drags op het huwelijk hebben. Het wordt heel groots, met veel muziek en misschien wel in onze eigen tuin.” En wie komen er allemaal optreden? “Nou, iedereen die kan zingen!” 

Vooralsnog hebben Carlo en Herald het meeste lol om het uitzoeken van de outfits. “Het allerleukste is de kleding uitzoeken voor mijn vader en moeder, daar zijn wij het allerdrukst mee. En met onze eigen kleding natuurlijk!” 

‘Eens, maar nooit weer’

Het moet wat Carlo betreft dus een klapper van een feest worden, want het is een gevalletje ‘eens, maar nooit weer’, schreef hij eerder in zijn column voor Televizier: “Ik doe het maar één keer, met de liefde van mijn leven.”  

Lees het hele verhaal en nog véél meer in Weekend nummer 41 online of bestel hem hier.