Erica Meiland

Ex van Erica Meiland heeft bewijs van relatie

In haar pas verschenen biografie zegt Erica Meiland dat ze nooit een relatie heeft gehad met privédetective Sander van Betten. Hij laat op zij beurt weten honderden appjes en e-mails te hebben die het tegendeel bewijzen.

‘Ze liegt alles aan elkaar in haar boek en geeft mij een trap na’, stelt Sander van Betten in de Telegraaf. De privédetective zegt dat de twee een intensieve, seksuele relatie van een half jaar hadden en snapt niet waarom de realityster dat nu ontkent.

‘Ze beweert vier keer met mij te hebben gewandeld. Onzin, we hebben tijdens corona tientallen wandelingen gemaakt’, aldus Van Betten, die zegt daar verschillende selfies van te hebben. ‘Ze stuurde me soms wel tien appjes per dag, voorzien van hartjes, kusjes of handzoentjes, misschien bij elkaar opgeteld wel duizend. Die heb ik allemaal bewaard. Daarnaast heb ik minstens vijfhonderd e-mailberichten van haar ontvangen.’

Eerder ontstond er ophef over een passage in het boek van Meiland waarin ze het over moslima’s met een boerka heeft, die ze pinguïns noemt. ‘Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier. Rot op joh, met je boerka’, aldus de realityster in haar boek.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen