Channing Tatum

Channing Tatum eert dochter met eerste kinderboek

Een mooi moment voor Channing Tatum. De acteur wil zijn 7-jarige dochter Everly eren en doet dat door middel van het schrijven van een kinderboek, getiteld The One And Only Sparkella. Dit liet hij weten via sociale media.

‘Hey allemaal, ik weet niet hoe het met jullie zit maar die hele quarantaine doet rare dingen met je. Zo heb ik mezelf per ongeluk opgesloten in de kamer van mijn 7-jarige dochter. En het mooie was: daar heb ik het kind in mezelf terug gevonden. Daarom heb ik dit boek gemaakt voor mijn dochter en ook een beetje voor het kleine meisje dat in mij zit. Alvast ontzettend bedankt voor het lezen,’ aldus Channing, die zichzelf voor de foto omringde met eenhoorns, Hello Kitty knuffels, vleugels om deed en een kroontje op zijn hoofd had.

Het boek gaat over een jong meisje, Ella, dat op de eerste dag dat ze naar school gaat gepest wordt omdat ze van ‘glitterdingen’ houdt. Maar ondanks dat ze gepest wordt is Ella vastbesloten haar liefde voor glitters niet op te geven. Wat Channing met dit boek wil duidelijk maken is dat je nooit moet afwijken van de persoon die je bent en die je wilt zijn. ‘Iedereen is uniek. Dus blijf vooral jezelf.’

Fans moeten nog wel even geduld hebben: het boek wordt op 4 mei 2021 gelanceerd.