×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Twee arrestaties na overval vader Nicolette van Dam

23.02.2019 - De politie in Amsterdam heeft twee verdachten opgepakt die de vader van Nicolette van Dam zouden hebben mishandeld tijdens een overval in Amsterdam-Zuid. De mannen zijn vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zitten de komende twee weken vast.

Lees verder
R. Kelly geeft zichzelf aan bij politie

23.02.2019 - R. Kelly heeft zichzelf aangegeven bij de politie in Chicago. Direct nadat hij zich had gemeld bij het politiebureau werd hij in de boeien geslagen.

Lees verder
Dennis wint The voice of Holland

22.02.2019 - Jazz-zanger Dennis van Aarssen heeft het negende seizoen van The voice of Holland gewonnen. De winnaar, afkomstig uit het team van Waylon, krijgt een platencontract plus een bedrag van 50.000 euro en mag een videoclip opnemen in Zuid-Afrika.

Lees verder
Laatste optreden van Koos Alberts alsnog op tv

22.02.2019 - SBS6 zendt zaterdagavond een nieuwe montage uit van de concertregistratie van de Toppers in Concert. De show was op oudejaarsavond ook te zien op televisie, maar toen zonder het optreden van de in september overleden Koos Alberts. Het was zijn laatste grote optreden.

Lees verder
Huis ouders Yuri van Gelder 3 maanden op slot

22.02.2019 - Het huis van de ouders van topturner Yuri van Gelder in Waalwijk gaat voor drie maanden op slot vanwege de vondst van 2,4 kilo hennep. De rechter in Breda heeft dat vrijdag bepaald na bezwaar tegen een bevel tot sluiting van burgemeester Nol Kleijngeld.

Lees verder
Vader van Nicolette van Dam gewond bij overval

22.02.2019 - De vader van presentatrice Nicolette van Dam is woensdag gewond geraakt toen hij op klaarlichte dag werd beroofd. De presentatrice en haar familie zijn er kapot van, laat ze weten in een verklaring.

Lees verder
Mary J. Blige wil alleen nog maar een rijkere man daten

22.02.2019 - De scheiding van Mary J. Blige en haar ex-man Martin Isaacs is inmiddels al een tijdje rond en dus staat de zangeres weer open voor een nieuwe liefde. Haar nieuwe vriend moet alleen wel aan één dingetje voldoen: hij moet meer geld hebben dan Mary zelf.

Lees verder
Meghan schenkt bossen bloemen aan zorginstelling

22.02.2019 - Verschillende kankerpatiënten in New York hebben een beetje kunnen meegenieten van de babyshower van Meghan. De vele bloemen die de vriendinnen van de hertogin bestelden om het feestje op te fleuren eindigden bij zorginstellingen in de stad.

Lees verder
Poll: Wie wint de finale van The Voice Of Holland?

22.02.2019 - Gezonde spanning bij de finalisten die vrijdagavond in de finale staan van The Voice of Holland. Vrijdag in de laatste show van het negende seizoen willen de finalisten vooral genieten om vervolgens een muziekcarrière op te bouwen. Dennis van Aarssen uit team Waylon is de grote favoriet onder de finalisten.

Lees verder
Nicolette Kluijver zet relatieproblemen opzij in de sneeuw

21.02.2019 - Ondanks haar huwelijksproblemen is Nicolette Kluijver gewoon op wintersport met haar man Joost Staudt. Via Instagram laat de presentatrice weten blij te zijn dat dat nog kan.

Lees verder
Laat meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen