×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Monique Westenberg wil rust na moeilijk jaar

20.03.2019 - Monique Westenberg ging het afgelopen jaar door een diep dal. Niet alleen zag de vriendin van André Hazes bijna haar relatie stranden, ook moest zij afscheid nemen van twee dierbaren. Tussendoor moest er ook nog verhuisd worden. ’Voorlopig wil ik geen camera’s meer in ons huis, ik wil rust’, vertelt de blondine in de nieuwe Weekend.

Lees verder
Tim Douwsma en vriendin doen het rustig aan

20.03.2019 - Tim Douwsma en zijn vriendin Elske hebben geen haast met samenwonen. De woordvoerder van de zanger, die vorige maand onthulde een relatie te hebben met zijn jeugdliefde, weerspreekt dan ook dinsdag het bericht dat de twee gaan samenwonen. 'Ze doen het rustig aan.'

Lees verder
Sylvie Meis verliest procedure over merknaam

20.03.2019 - Sylvie Meis heeft bot gevangen in een procedure tegen een Chinees kledingmerk dat Europa wil veroveren. Het gaat om het merk SusyMei. Het 40-jarige lingeriemodel en presentatrice vindt die naam nogal veel op haar eigen naam lijken, maar het Europese merkenbureau EUIPO is het daar niet mee eens.

Lees verder
Koning Willem-Alexander spreekt over Utrecht

20.03.2019 - Koning Willem-Alexander heeft woensdagmorgen bij een werkbezoek in het Brabantse Lieshout kort gereageerd op vragen over de schietpartij eerder deze week in Utrecht.

Lees verder
Gerard Joling bevestigt einde Geer & Goor

20.03.2019 - Gerard Joling heeft bevestigd dat met Gordons overstap naar Talpa en zijn eigen nieuwe contract bij RTL er een einde is gekomen aan Geer & Goor. Dat heeft de zanger gezegd in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic.

Lees verder
Gwyneth Paltrow open over drugsgebruik

20.03.2019 - In een interview voor de podcast van acteur Dax Shepard onthulde Gwyneth Paltrow dat ze in het verleden 'weleens met drugs geëxperimenteerd heeft'. Het was echter niet aan haar besteed, zo zei ze.

Lees verder
Nu in de winkel!

20.03.2019 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
Hartoperatie Willeke van Ammelrooy geslaagd

20.03.2019 - Willeke van Ammelrooy voelt zich goed nadat ze vorige week werd geopereerd aan haar hart. 'Ik dacht zeker een week te moeten blijven, maar het ging allemaal zo voorspoedig', zegt de 74-jarige actrice. Van Ammelrooy ging onder het mes omdat ze al twaalf jaar rondliep met een lekkende hartklep.

Lees verder
Gerard Joling gaat programma’s maken voor RTL

19.03.2019 - Gerard Joling gaat exclusief voor RTL programma’s maken. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt. Het contract werd dinsdagmiddag getekend.

Lees verder
Silvia van Barneveld dankbaar voor steun

19.03.2019 - Onlangs werd bekend gemaakt dat Raymond van Barneveld en Silvia gaan scheiden. Dit nieuws kwam naar buiten nadat Barney zoenend werd gespot met een andere vrouw. Op Facebook laat Silvia nu weten dat ze erg dankbaar is voor de steun die ze krijgt.

Lees verder
Laad meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen