×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Nicolette van Dam roemt sterke vader na overval

26.03.2019 - Het gaat wat beter met de vader van Nicolette van Dam die op klaarlichte dag op straat werd overvallen door meerdere daders. 'Het gaat wat beter met hem. Hij is sterk en we blijven positief met elkaar', reageerde Nicolette in de uitzending van 6 Inside.

Lees verder
Max van Weezel onderscheiden in Amsterdam

26.03.2019 - Parlementair journalist Max van Weezel heeft in Amsterdam de Frans Banninck Cocqpenning gekregen. Burgemeester Femke Halsema gaf hem deze onderscheiding voor zijn 'uitzonderlijke bijdrage' aan de politieke journalistiek.

Lees verder
Justin Bieber last muziekpauze in

26.03.2019 - Fans van Justin Bieber zullen nog even geduld moeten hebben voordat er een nieuw album van de zanger uitkomt. De 25-jarige liet op Instagram weten dat hij zich eerst op zijn mentale gezondheid gaat richten.

Lees verder
Column Patty Brard

26.03.2019 - Na een paar weken nadenken over mijn toekomst heb ik in Bangkok de knoop telefonisch doorgehakt. ’Doe die vier jaar bij Talpa maar’, was de boodschap aan mijn advocaat. De cirkel was rond. Op de heenweg naar Bangkok zat ik naast Johnny de Mol in het vliegtuig, de volgende dag liep ik de grote Talpa-baas John de Mol tegen het lijf op een terras van het hotel, er was even geen ontkomen aan De Mol. Voor mijn vertrek naar Thailand werd ik door Talpa gebeld of ik Albert Verlinde een keer kon vervangen bij 6 Inside, ik was tenslotte freelancer. Dat kon en het beviel kennelijk goed, dus een voorstel tot verdere samenwerking was het gevolg. Maar eigenlijk had ik na een eerdere poging van RTL om tot een exclusieve verbintenis met mij te komen al geconcludeerd dat freelancen mijn ding was. Heerlijk hoppen van een Thais avontuur voor TLC naar een serie Hotter Than My Daughter bij RTL, via een aflevering Vier Handen Op Eén Buik bij BNNVara. Altijd werk en alleen maar doen waar je zin in hebt. Maar als je dan een keer Albert Verlinde vervangt bij Talpa’s SBS zien andere omroepen dat toch als een statement. Dan moet er ineens gekozen worden tussen de twee grote commerciële partijen. Ik wilde eigenlijk niet kiezen en besloot daar in mijn vrije tijd op een strandbedje in Thailand nog eens rustig over na te denken. Maar ik sprak intussen wel met grote regelmaat Erland Galjaard via de app.

Lees verder
Mandy Moore emotioneel op Walk of Fame

26.03.2019 - Mandy Moore hield het maandag niet droog toen ze een ster kreeg op de beroemde Hollywood Walk of Fame. De actrice werd geëmotioneerd toen Shane West, haar tegenspeler in de film A Walk to Remember (2002), als verrassing langskwam. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media.

Lees verder
Chiel Harten dankbaar voor steun na aanval

26.03.2019 - Chiel Harten is dankbaar voor alle berichten die hij heeft ontvangen nadat hij vrijdag werd beroofd en in elkaar werd geslagen. 'Allereerst willen Chiel en zijn familie jullie allemaal bedanken voor de massale steun', is te lezen op de Facebook-pagina van de OUTtv-presentator.

Lees verder
Nicki Minaj vindt Amsterdams publiek het beste

26.03.2019 - Nicki Minaj vindt dat er maar weinig publiek kan tippen aan dat van Amsterdam. 'Amsterdam gaat altijd naar huis met de kroon voor meest levende publiek. Bedankt, ik houd van jullie', twitterde de rapper maandagavond na afloop van haar concert in de Ziggo Dome.

Lees verder
Camilla kijkt uit naar baby van Meghan

26.03.2019 - Camilla is opgetogen over de komst van de eerste baby van stiefzoon prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat zei de hertogin van Cornwall maandag in het voorbijgaan tijdens een hectische stadswandeling met prins Charles door het historische oude en opgeknapte centrum van Havana. Camilla en Charles zijn sinds zondag voor een vierdaags bezoek op Cuba.

Lees verder
Bennie Jolink wil geen ‘Bennie’ meer zijn

26.03.2019 - Bennie Jolink (72) wil liever niet meer dat mensen hem 'Bennie' noemen. Graag wordt de voormalig Normaal-zanger voortaan aangesproken met zijn echte naam Bernard.

Lees verder
Thomas Acda: ‘Ik heb geen geld meer’

26.03.2019 - Thomas Acda heeft geen goedgevulde bankrekeningen. Dat bekent de zanger, cabaretier en acteur in een interview. 'Ik heb geen geld meer! Alles is opgegaan aan drugs en scheidingen!' vertelt hij.

Lees verder
Laad meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen