×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Regisseur Pieter Verhoeff (81) overleden

18.04.2019 - Regisseur Pieter Verhoeff is woensdag op 81-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn echtgenote donderdag laten weten.

Lees verder
‘Naaktfoto’s Marlijn Weerdenburg uitgelekt’

18.04.2019 - Marlijn Weerdenburg is het slachtoffer geworden van een groep iCloud-hackers, die naaktfoto's van de actrice online hebben gezet.

Lees verder
Sylvie Meis: ‘Mannenverslindster? Ik ben net een non!’

18.04.2019 - Sylvie Meis begrijpt niet hoe ze aan het label mannenverslindster komt. 'Ik ben net een non', zegt de 41-jarige presentatrice, die weer single is nu haar relatie met Bart Willemsen na een paar maanden is gestrand.

Lees verder
Kim Kardashian sleept baan als advocaat binnen

18.04.2019 - Ze is nog maar net begonnen aan haar rechtenstudie, maar Kim Kardashian heeft nu al een baan aangeboden gekregen. Zodra ze geslaagd is, mag Kim komen werken bij advocaat Robert Shapiro.

Lees verder
Ik Vertrek-ster Martien Meiland aan dood ontsnapt

18.04.2019 - Martien Meiland (58) moet een engeltje op zijn schouder hebben gehad toen hij twee weken geleden tijdens het klussen aan zijn nieuwe Franse château vierenhalve meter naar beneden viel. De flamboyante deelnemer uit het televisieprogramma Ik Vertrek vertelt aan Weekend: ‘Ik dacht echt dat mijn laatste uur geslagen had.'

Lees verder
Richard Groenendijk neemt een break

18.04.2019 - Cabaretier Richard Groenendijk neemt voor het eerst in zijn 23-jarige carrière anderhalf jaar vrij. 'Maar ik heb alweer twaalf kantjes geschreven voor mijn nieuwe programma. Het is nooit rustig in mijn hoofd', zegt de 46-jarige Groenendijk.

Lees verder
Nieuwe vriend Barbie geeft update na zelfmoordpoging

18.04.2019 - Samantha de Jong zou woensdagmiddag van het balkon van haar huis zijn gesprongen. Haar nieuwe vriend Maron Hill laat nu weten hoe het met de blondine gaat.

Lees verder
Oprah Winfrey moeite met juiste woorden bij afscheid moeder

18.04.2019 - Oprah Winfrey mag dan wereldberoemd zijn geworden met haar talkshow, de televisiekoningin heeft soms ook moeite de juiste woorden te vinden. In het nieuwe nummer van haar magazine O vertelt de 65-jarige dat ze bij het afscheid van haar moeder haar gedachten maar niet onder woorden kon brengen.

Lees verder
Voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker zwanger!

17.04.2019 - Leuk nieuws voor voormalig Miss Nederland Nathalie den Dekker en FC Utrecht-keeper Nick Marsman. De twee verwachten hun eerste kindje samen.

Lees verder
Tess Milne openhartig over verkrachting

17.04.2019 - Tess Milne is op haar negentiende verkracht. De 31-jarige presentatrice praatte er voor het eerst openlijk over in een filmpje op het YouTube-kanaal van Spuiten En Slikken.

Lees verder
Laad meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen