×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Earth and Fire-toetsenist Gerard Koerts overleden

20.02.2019 - Gerard Koerts, mede-oprichter en toetsenist van de Nederlandse popgroep Earth and Fire is overleden.

Lees verder
Ronnie Flex heeft hand gebroken

20.02.2019 - Voorlopig geen FIFA spelen voor Ronnie Flex. De rapper heeft een hand gebroken, zo twittert hij. Daardoor kan Ronnie in ieder geval voorlopig geen computerspelletjes meer spelen.

Lees verder
Wendy van Dijk verbaast zich over negativiteit

20.02.2019 - Wendy van Dijk baalt ervan dat alles wat ze momenteel doet negatief in de media komt. 'Ik moet accepteren dat het nu mijn beurt is. Het maakt niet uit wat ik doe', reageert de presentatrice woensdag in RTL Boulevard.

Lees verder
Drake en Adele samen bij bowlingcentrum

20.02.2019 - Qua muziekstijl zitten Drake en Adele mijlenver uit elkaar, maar de twee supersterren kunnen het verrassend goed met elkaar vinden. Afgelopen weekend spraken de twee zelfs met elkaar af, vertellen bronnen tegen TMZ.

Lees verder
Saar Koningsberger trots op kinderkledinglijn

20.02.2019 - Saar Koningsberger is zeer te spreken over de collectie van kinderkleding die ze heeft ontworpen in samenwerking met de Kruidvat. 'Ik ben ongelooflijk trots om het nu hier zo bij al die lieve kindjes aan te zien', zegt de presentatrice, die woensdag de Negenmaandenbeurs in de Amsterdamse RAI opende, voor de camera van het ANP.

Lees verder
Kat Karl Lagerfeld ‘gebroken’ na dood baasje

20.02.2019 - Choupette, de wereldberoemde kat van Karl Lagerfeld, is erg verdrietig nu haar baasje is overleden. 'Choupette probeert op haar manier om te gaan met het verlies, maar op zo'n jonge leeftijd (en als kat) is dat moeilijk', zegt Ashley Tschudin, die verantwoordelijk is voor de blog en social media-accounts van de witte raskat tegen het Amerikaanse tijdschrift People. 'Karl Lagerfeld is en zal altijd haar 'papa' blijven.'

Lees verder
Broer Kevin Spacey vreest voor zelfmoord

20.02.2019 - De broer van Kevin Spacey is bang dat de acteur zelfmoord zou kunnen plegen nu hij door meer dan dertig mannen wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Dat doet Randy Fowler, de enige broer van Spacey, uit de doeken in The Sun.

Lees verder
50 Cent vreest voor leven

20.02.2019 - 50 Cent voelt zich niet veilig sinds bekend werd dat een politiecommandant zijn collega's instructie gaf de rapper neer te schieten als ze hem zouden zien. 'Ik vrees voor mijn leven', schrijft 50 Cent op Instagram. Eerder deze week kwam naar buiten dat de politie in New York onderzoek doet naar de politieman die dit afgelopen zomer gezegd zou hebben.

Lees verder
Nu in de winkel

20.02.2019 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
Lilian Marijnissen en Bart Nolles hebben het leuk samen

20.02.2019 - SP-partijleider Lilian Marijnissen en RTL-presentator Bart Nolles zijn blij met elkaar. 'We wilden elkaar eerst in alle rust leren kennen. Dat is gelukkig gelukt en we hebben het heel leuk samen', vertelt Nolles.

Lees verder
Laat meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen