×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Vandaal sloopt wassen beeld P. Diddy

17.02.2019 - Een onbekende man heeft in New York het wassen beeld van rapper P. Diddy, echte naam Sean Combs, in Madame Tussauds expres laten omvallen. De man kwam op zaterdag het museum binnen en gooide het beeld omver, waardoor het hoofd van de wassen Combs loskwam en wegrolde.

Lees verder
Jim Bakkum deelt foto van zijn jarige Bettina

17.02.2019 - De veertigste verjaardag van de hoogzwangere Bettina Holwerda is reden voor haar trotse man Jim Bakkum (31) een zelfgemaakte foto van haar te delen. 'Zo trots dat ik haar zo heb mogen vastleggen. Op haar aller-, allermooist', schrijft Jim, die vorig jaar in de finale stond van Het Perfecte Plaatje, bij zijn artistieke zwart-witfoto.

Lees verder
Miranda Lambert onthult weer getrouwd te zijn

17.02.2019 - Miranda Lambert is opnieuw getrouwd. Op Instagram onthult de 35-jarige countryzangeres dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met Brendan McLoughlin, die ze de liefde van haar leven noemt. E! News zocht uit dat Miranda haar jawoord gaf op 26 januari in de regio rond Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee.

Lees verder
‘Meghan Markle mogelijk terug op televisie’

16.02.2019 - Een oude tv-film waarin Meghan Markle een rol speelt, lijkt een nieuwe kans te krijgen. Het inmiddels acht jaar oude The Boys & Girls Guide to Getting Down is opgepikt door Artist Rights Distribution, die het in Amerika wil lanceren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Lees verder
Vliegtuig Jennifer Aniston maakt noodlanding

16.02.2019 - Een privéjet met daarin de actrices Jennifer Aniston en Courteney Cox heeft een noodlanding moeten maken. Het toestel, dat onderweg was naar Mexico, verloor bij het opstijgen in Los Angeles een wiel, melden Amerikaanse media.

Lees verder
‘Relatie Khloé Kardashian en Tristan Thompson is voorbij’

16.02.2019 - Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn niet langer een setje. 'Het is klaar, voorgoed', zeggen ingewijden tegen de Amerikaanse website Radar Online. De realityster zou de basketballer, die tijdens de zwangerschap van hun dochtertje True meerdere keren vreemdging, weer hebben bedrogen en dat zou voor haar de druppel zijn geweest.

Lees verder
Romy Monteiro openhartig over zware periode

15.02.2019 - Eind 2018 maakte Romy Monteiro bekend dat zij vanwege gezondheidsproblemen rust nam in haar carrière. bij RTL Late Night vertelt ze dat ze er niet alleen fysiek slecht aan toe was, maar ook mentaal.

Lees verder
Actrice Drew Barrymore is gelukkig alleen

15.02.2019 - Drew Barrymore geniet van haar vrijgezellenleven. De actrice heeft niet per se behoefte aan een relatie. 'Ik heb de weg gevonden naar een diep geluk in mijn eentje en ik houd ervan om onafhankelijk te zijn. Het is gewoon te gek', schrijft Barrymore op Instagram.

Lees verder
Tot twee jaar cel voor inbraak Connie Witteman

15.02.2019 - Drie mannen die hebben ingebroken in de woning van voormalige zangeres Connie Witteman (Vanessa) hebben celstraffen van twee jaar, een jaar en een half jaar gekregen. De rechtbank in Amsterdam oordeelde dat het bewezen is dat ze op 7 juli vorig jaar een grote hoeveelheid spullen meenamen uit het huis van Witteman en haar toenmalige partner Eugène van Dun in de hoofdstad.

Lees verder
Katy Perry en Orlando Bloom gaan trouwen!

15.02.2019 - Katy Perry en Orlando Bloom zijn verloofd. Het stel bevestigt het heugelijke nieuws op Instagram.

Lees verder
Laat meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen