×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Harry en Meghan vieren 1 jaar huwelijk

19.05.2019 - Het is feest voor Harry en Meghan. Het is zondag precies een jaar geleden dat de hertog en hertogin van Sussex elkaar het jawoord gaven in de St. George's Chapel van Windsor Castle.

Lees verder
Romy Monteiro zwaar gecrasht

19.05.2019 - Na een zware crash, waarbij haar auto enkele malen over de kop zou zijn geslagen, is Romy Monteiro afgevoerd naar het ziekenhuis. Ze deed mee aan de Jumbo Racedagen in Zandvoort.

Lees verder
Titelwisseling nog wennen voor Getty Kaspers

19.05.2019 - Getty Kaspers, die als zangeres van Teach-In in 1975 het Eurovisiesongfestival won, moet nog een beetje wennen. 44 jaar lang was zij de laatste Nederlandse songfestivalwinnaar, maar daar is zaterdagavond verandering in gekomen. Duncan Laurence won in Tel Aviv met Arcade.

Lees verder
Duncan Laurence terug naar Nederland

19.05.2019 - Duncan Laurence komt zondag terug naar Nederland. Hij landt naar verwachting aan het eind van de middag op Schiphol. Zondagavond is hij te gast in een ingelaste songfestivaluitzending van Pauw.

Lees verder
Koningspaar trots op Duncan Laurence

19.05.2019 - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn trots op Duncan Laurence. Dat schreef het koningspaar in een tweet nadat de zanger het Eurovisiesongfestival had gewonnen.

Lees verder
Duncan Laurence wint songfestival!

19.05.2019 - Het is Duncan Laurence gelukt: Nederland heeft voor het eerst sinds 44 jaar het Eurovisiesongfestival gewonnen! De 25-jarige zanger wist met het nummer Arcade 492 punten te scoren.

Lees verder
Duncan imponeert tijdens finale Songfestival

18.05.2019 - Duncan Laurence heeft een eventuele songfestivalwinst niet meer in eigen hand. De zanger zong zaterdag op feilloze wijze zijn Arcade en moet nu wachten wat de televoters van zijn uitvoering vonden. Hij zorgde in ieder geval voor groot enthousiasme in de perszaal van de Expo Tel Aviv.

Lees verder
Poll: Wint Duncan Laurence het Eurovisiesongfestival?

18.05.2019 - Nog een paar uurtjes en dan is het zover: de finale van het Eurovisiesongfestival. Duncan Laurence is vanavond als twaalfde aan de beurt en neemt het op tegen 25 andere landen. Wat denk jij, gaat Duncan het Eurovisiesongfestival winnen?

Lees verder
Duncan Laurence relaxed op weg naar finale

18.05.2019 - Voor Duncan Laurence is het persoonlijk al een dag om nooit meer te vergeten maar de zanger gaat er alles aan doen om het ook voor heel Nederland een historische dag te maken. 'Het is spannend natuurlijk, maar ik heb er ontzettend veel zin in', zei de topfavoriet voor de songfestivalwinst bij het verlaten van zijn hotel.

Lees verder
Willeke Alberti wil graag songfestival in Nederland

18.05.2019 - Willeke Alberti lijkt het geweldig als Nederland volgend jaar het Eurovisiesongfestival mag organiseren. 'Het zou een fantastische reclame zijn voor ons land als het Eurovisiesongfestival naar ons toe komt. Het biedt zoveel kansen,' zegt de zangeres, die zelf in 1994 meedeed aan het liedjesspektakel.

Lees verder
Laad meer artikelen
  • Volg Weekend op Twitter!

  • Meest gelezen