×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wendy van Dijk over huwelijksproblemen: 'work in progress'

14.01.2019 - Wendy van Dijk praatte maandagavond in het programma 6 Inside voor het eerst over haar relatieproblemen met oud-RTL-baas Erland Galjaard. Zij noemt hun huwelijksproblemen een 'work in progress'.

Lees verder
Wendy van Dijk naar SBS 6

14.01.2019 - Wendy van Dijk stapt van RTL 4 over naar SBS 6! Wanneer ze precies aan de slag gaat voor het mediahuis van John de Mol is nog niet duidelijk. Haar contract bij RTL 4 loopt eind juli af.

Lees verder
André Hazes dit jaar 'een stukje braver' bij Vrienden van Amstel

14.01.2019 - André Hazes is dit keer 'een stukje braver' tijdens de Vrienden van Amstel Live. De zanger maakte vorig jaar zijn debuut en genoot toen iets té veel van de gezelligheid backstage. 'Nu is mijn aandeel wat groter, dus moet ik het wel wat rustiger aan gaan doen dit jaar', zegt André voor de camera van het ANP.

Lees verder
Inbrekers wilden Van Barneveld niet overvallen

14.01.2019 - Drie mannen die terechtstaan op verdenking van een overval op de Haagse woning van darter Raymond van Barneveld ontkennen dat zij geweld hebben gebruikt. De bedoeling was een inbraak, aldus de drie Amsterdammers. 'Wij dachten dat er niemand thuis was.' Dat verklaarden de drie maandag voor de rechtbank in Den Haag, waar zij voor de overval terechtstaan.

Lees verder
Petitie tegen show van R. Kelly in Amsterdam

14.01.2019 - De komst van R. Kelly naar Nederland stuit op protest. Al ruim achthonderd mensen hebben een petitie getekend tegen de Amsterdamse show van de in opspraak geraakte zanger. R. Kelly wil op 20 april optreden in The Box in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de Europese King of R&B Tour.

Lees verder
Chris Pratt verloofd met Katherine Schwarzenegger

14.01.2019 - Chris Pratt mag Arnold Schwarzenegger straks zijn schoonvader noemen. De 39-jarige acteur is op zijn knieën gegaan voor Arnolds 29-jarige dochter Katherine, met wie hij sinds afgelopen zomer samen is. Via Instagram maakte Chris zijn verloving wereldkundig.

Lees verder
Miley Cyrus feliciteert Liam met liefdesbrief

14.01.2019 - Liam Hemsworth wordt maandag 29 jaar en dat laat zijn vrouw Miley Cyrus niet ongemerkt voorbij gaan. Op Instagram staat ze uitgebreid stil bij Liams verjaardag. 'Je was 19 toen we elkaar ontmoetten en vandaag ben je 29', licht Miley haar liefdesbrief toe.

Lees verder
Peter Andre kampte met mentale problemen

14.01.2019 - De Britse zanger Peter Andre kampte jarenlang met psychische problemen. De zanger werd meerdere keren opgenomen in ziekenhuizen vanwege paniekaanvallen, zo onthulde hij in de Ierse talkshow The Ray D'Arcy Show.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 3563 |