×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Morgan Freeman misbruikte stiefkleindochter'

18.01.2019 - De moeder van de man die veroordeeld is voor de moord op E’Dena Hines, de stiefkleindochter van acteur Morgan Freeman, houdt er een heel ander verhaal op na dan tot nu toe naar buiten is gekomen. Volgens de vrouw is de Oscarwinnaar zelf schuldig aan haar dood, omdat hij zijn kleindochter volgens haar seksueel misbruikt zou hebben. Dit meldt Page Six.

Lees verder
Reinout en Danielle Oerlemans verkopen villa Laren

18.01.2019 - Hun riante villa in Laren stond al sinds 2015 te koop, maar nu doen Reinout en Danielle Oerlemans dan ook echt afstand van het Gooise huis waar ze zoveel gelukkige jaren met hun gezin hebben gekend. Danielle laat op Instagram weten dat ze met pijn in hun hart afscheid nemen van een plek waar ze veel herinneringen hebben gemaakt als familie.

Lees verder
David Bowie uitgeroepen tot beste artiest 20e eeuw

18.01.2019 - David Bowie is volgens stemmers van de BBC Greatest Entertainer of the 20th Century-poll uitgeroepen tot winnaar. De overleden Britse zanger bleef hiermee Marilyn Monroe, Charlie Chaplin en Billy Holiday voor.

Lees verder
Harvey Weinstein neemt afscheid van advocaat Benjamin Brafman

18.01.2019 - Opnieuw een tegenslag voor Harvey Weinstein. Via een gezamenlijk schrijven lieten zijn advocaat Benjamin Brafman en hij weten 'ieder hun eigen weg te gaan'. De voormalig Hollywoodproducent zei Brafman 'toestemming te geven om rechter Burke hierover in te lichten'. Dit geldt voor alle lopende zaken waarin Weinstein momenteel verwikkeld is, meldt Page Six.

Lees verder
Prins Philip betrokken bij auto-ongeluk

17.01.2019 - De Britse prins Philip is donderdag betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De 97-jarige hertog van Edinburgh zat achter het stuur van een Range Rover toen die crashte met een andere auto. De Range Rover kantelde en kwam op zijn zijkant terecht. Volgens Britse media is de prins ongedeerd gebleven.

Lees verder
Frans Bauer heeft leuk nieuws!

17.01.2019 - Deze dag kan niet meer stuk voor Frans Bauer! Op Instagram deelt hij fantastisch nieuws.

Lees verder
DJ Tiësto ziet Abraham!

17.01.2019 - Het is vandaag een bijzondere dag voor Tijs Verwest, alias DJ Tiësto. Hij ziet Abraham!

Lees verder
Filemon Wesselink en vriendin na 10 jaar uit elkaar

17.01.2019 - Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela hebben hun relatie na ruim tien jaar beëindigd. Het tweetal maakte dit donderdag bekend via Facebook 'nadat er vragen vanuit de media kwamen'.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3563 |