×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Verlinden over scheiding en coming out

01.02.2012 -

Rob Verlinden is een van de weinige bekende Nederlandse homo’s die nog voor hun coming out een gezin stichtten. Nederlands populairste tv-tuinman beschouwt zichzelf daarom als een zondagskind.


Met Weekend blikt hij deze week terug op zijn scheiding en het moeizame proces van uit de kast komen. Ook vertelt hij over zijn zeven kleinkinderen, die hij veel te weinig ziet. Nog altijd is Rob Verlinden de populairste tv-tuinman van Nederland. Hij brak door met Eigen Huis & Tuin bij RTL4 en verhuisde daarna naar SBS6, waar hij De Tuinruimers en tegenwoordig Rob’s Grote Tuinverbouwing maakt. Op zijn uitzendtijdstip, zaterdagmiddag om vijf uur, is het ’t best bekeken programma van Nederland.

Reacties