Is dit de man die Wendy’s hoofd op hol brengt?

Nadat begin deze week bekend werd dat het huwelijk van Wendy en Erland in zwaar weer verkeert, draait de geruchtenmachine in het Gooi op volle toeren. Al snel ging het verhaal dat de problemen voor een belangrijk deel komen doordat Wendy van Dijk warme gevoelens heeft voor een andere man. Albert Verlinde onthulde vanavond in zijn nieuwe programma 6 Inside om wie het gaat...

De eerste scheurtjes in de relatie tussen Wendy en Erland zouden al afgelopen zomer zijn ontstaan. De RTL-presentatrice zou het volgens meerdere bronnen meer dan goed kunnen vinden met haar mannelijke Disq-trainer Robbert Boekema. 'Hij wil zelf niet reageren en verwijst ons naar de manager van Wendy, haar broer Mike van Dijk,' vertelde Albert in de uitzending.

Wendy en Robbert tijdens het trainen.

Afgelopen week waren Wendy en Erland nog samen op vakantie op het zonovergoten Curaçao. Daar zouden de twee in alle rust, en samen met hun kinderen, hebben willen werken aan het herstel van hun huwelijk. In de nieuwe Weekend, die vandaag in de winkels ligt, alle exclusieve foto's van dit tripje.