×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor Douwe Bob?

Nieuwe liefde voor Douwe Bob?
28.12.2018 -

Het lijkt er sterk op dat Douwe Bob niet langer vrijgezel is! Op Instagram plaatst de zanger een foto van zichzelf in het vliegtuig, onderweg naar India. Hoewel het lijkt alsof hij alleen reist, blijkt hij toch in goed gezelschap te verkeren.


Een blondine vliegt namelijk met de 25-jarige Douwe Bob mee! Hoewel de zanger zelf nog niets geplaatst heeft van zijn mogelijke nieuwe vriendin, is op het Instagram-account van Anouk te zien dat de twee samen op vakantie zijn. Gisteren deelde de blondine een foto op Instagram, met daarbij de tekst: 'Wij gaan naar India'.

Vandaag plaatst Anouk opnieuw een foto, waarop de twee samen te zien zijn: 'Kijk ons dan is'. 
Het is nog niet duidelijk of Douwe Bob en Anouk écht een relatie hebben, maar wie Anouks Instagram-feed bestudeert, ziet nog véél meer kiekjes van de twee samen. Op foto’s is onder andere te zien hoe Douwe Bob met een groot gezelschap, waaronder Anouk, aan het kerstdiner zat.

Begin dit jaar werd duidelijk dat Douwe Bob na een relatie van zes maanden weer alleen was. Hij werd toendertijd door zijn vriendin verlaten en was hier naar eigen zeggen kapot van. 

Reacties