Placeholder

Deurwaarder: beslag op Vlemmix om schuld Paay

Een deurwaarder heeft vrijdagochtend beslag gelegd op geld en goederen van Johan Vlemmix. Dat blijkt uit papieren die BuzzE in bezit heeft. De beslaglegging vond plaats vooruitlopend op de schadevergoeding die de Eindhovense ondernemer moet betalen in de door hem verloren rechtszaak van Patricia Paay over het op de markt brengen van een sekspop van haar.

De rechtbank in Den Bosch bepaalt op 16 januari hoe hoog het bedrag is dat Vlemmix aan Paay moet betalen. De voormalig zangeres heeft een schadevergoeding geëist van 15.000 euro.

Paay is administratiekantoor Osuro Holding 105.000 euro schuldig. Het kantoor heeft daarom beslag laten leggen op goederen van Vlemmix. De directeur van Osuro bevestigt de vordering en de schuld, maar wil verder geen toelichting geven op de zaak.

Smaad en laster

De ruzie tussen Vlemmix en Paay sleept al langer. De rechter bepaalde onlangs dat de Eindhovense ondernemer verkeerd zat met zijn idee voor de Paay-sekspop. Vlemmix heeft ondertussen ook aangifte gedaan tegen Paay wegens smaad, laster en belediging. Hij vindt dat zij zijn naam in het openbaar door het slijk heeft gehaald.

De advocaat van de showbizzdiva was vrijdagochtend niet voor commentaar bereikbaar.