Placeholder

Miljardair vliegt Beyoncé in voor bruiloft dochter

De huwelijksfeesten van Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn nog maar net achter de rug of India kijkt al uit naar de volgende extravagante bruiloft. Isha Ambani, dochter van de rijkste man van Azië, trouwt deze week met Anand Piramal, zoon van een andere miljardair. Isha's vader, Reliance-topman Mukesh Ambani, kijkt niet op een roepie meer en liet Beyoncé overkomen voor het huwelijk van zijn dochter.

Beyoncé trad afgelopen weekeinde op tijdens de sangeet, een avond vol muziek en dans die traditiegetrouw voorafgaat aan een Indiase bruiloft. Op Instagram deelde de superster een foto van haar outfit. Volgens Indiase media staat niet alleen Beyoncé op de gastenlijst, ook Hillary Clinton zou een uitnodiging in een kistje hebben gekregen. De gasten zouden met honderd gecharterde vluchten naar India zijn gevlogen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

De trouwerij van Isha Ambani en Anand Piramal, die woensdag trouwen, is de derde grote bruiloft in India in korte tijd. Bollywood-sterren Deepika Padukone en Ranveer Singh gaven elkaar vorige maand het jawoord in Italië en gaven vervolgens vier feesten in India. Vorig weekeind was het de beurt aan Nick Jonas en Priyanka Chopra. Isha Ambani was bij beide bruiloften van de partij, ze was zelfs een van de bruidsmeisjes van Priyanka.

Alle ontwikkelingen rond de bruiloft van Isha en Anad worden in India op de voet gevolgd. De laatste keer dat een bruiloft van een Indiase zakenfamilie zoveel aandacht kreeg, was in 2004. Toen trouwde Vanisha Mittal, dochter van ArcelorMittal-topman Lakshmi Mittal. De bruiloft vond plaats bij het Kasteel van Versailles en kostte naar verluidt 55 miljoen dollar (ruim 48 miljoen euro).