Placeholder

Nieuwe Tijden-actrice Désirée Viola (26) overleden

De Vlaamse actrice Désirée Viola is gisteren op 26-jarige leeftijd overleden. De actrice was in Nederland bekend van haar rol als Fien Poirier in Nieuwe Tijden, een spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Viola's vader laat via Facebook weten dat het leven van zijn dochter ‘zoals wij dat kennen is gestopt'. 'Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses… Een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen’, schrijft hij emotioneel. 'We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa.'

In België kenden veel kinderen haar als prinses Roos van de Studio 100-reeks Prinsessia op tv-zender Ketnet. Ook speelde zij in de Belgische jeugdsoap Galaxy Park. Over de doodsoorzaak van de actrice is nog niets bekend.