Placeholder

Arie Boomsma terug naar de EO

Arie Boomsma stopt met de presentatie van het Net5-programma Grenzeloos Verliefd. De sportschoolhouder heeft zijn tv-activiteiten flink teruggeschroefd. En hij keert bovendien weer terug naar de EO.

Arie, die donderdag een derde sportschool opende in Amsterdam, vertelt aan Shownieuws dat het reizen voor Grenzeloos Verliefd hem te veel tijd kostte. 'Jammer, maar ik moest daar heel veel voor reizen. En dat lukt gewoon niet meer.'

Bovendien gaat hij na ruim negen jaar weer samenwerken met de EO, de omroep waar hij destijds met veel tumult vertrok nadat hij schaars gekleed op de cover van de eerste editie van het blad L'Homo prijkte.

Boomsma gaat voor de EO een docuserie maken. Hij noemt zijn comeback bij de EO leuk en spannend. 'De onderwerpen waar ik mee bezig ben daar, dat zijn spannende onderwerpen. Daar was destijds, toen ik daar zat, geen ruimte voor. Ik vind het zo mooi om te zien dat de EO daarin ook ontwikkeld is en dat we nu weer gaan samenwerken, terwijl het beeld een beetje was dat we ruzie hadden. Dat was niet zo.