×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck en Jennifer Garner officieel gescheiden

Ben Affleck en Jennifer Garner officieel gescheiden
08.11.2018 -

Drie jaar nadat ze hun breuk aankondigden zijn Ben Affleck en Jennifer Garner dan eindelijk gescheiden. Verschillende Amerikaanse entertainmentmedia melden dat de scheiding woensdag is toegekend door de rechter.


Dat de scheiding van Ben en Jennifer eraan zat te komen, was al duidelijk. Begin oktober bereikten de twee een akkoord, werd vorige week bekend. Ben en Jennifer kwamen onder meer overeen dat ze samen verantwoordelijk blijven voor de opvoeding van hun drie kinderen. Ook is vastgelegd dat beiden minimaal een halfjaar lang elke maand een opvoedingsdeskundige bezoeken.

Ben en Jennifer vielen in 2004 voor elkaar, nadat ze samen in de films Pearl Harbor (2001) en Daredevil (2003) speelden. In juni 2005 trouwden ze, in december van dat jaar werd dochter Violet geboren. Seraphina volgde in januari 2009, zoon Samuel kwam in februari 2012 ter wereld. In juni 2015 maakten Ben en Jennifer bekend dat de koek op was. De scheiding werd echter pas vorig jaar april formeel aangevraagd, als reden werden 'onoverbrugbare verschillen' opgevoerd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties