×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend haalt flink uit naar Donald Trump

John Legend haalt flink uit naar Donald Trump
08.11.2018 -

Dat John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen geen fans zijn van Donald Trump is algemeen bekend. De twee geven via social media regelmatig blijk van hun onvrede over de Amerikaanse president. De meest recente actie van Trump, waarbij hij tijdens een persconferentie openlijk uithaalde naar CNN-journalist Jim Acosta, was wederom reden voor Legend om vuur te spuwen naar 'The Donald'.


'Ik schaam me dood voor deze f*cking president', schreef John op Twitter. Trump reageerde in de persconferentie op het feit dat de Democraten de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden hebben herwonnen, maar kreeg een aantal pittige vragen van Acosta voor zijn voeten geworpen, onder andere over de Mexicaanse migranten en het onderzoek naar de invloed van Rusland bij de presidentiële verkiezingen. Ten overstaan van de aanwezige pers blafte Trump de journalist genadeloos af. 'Als jij mij nou het land laat besturen, doe jij CNN. En als je dat goed zou doen, zouden de kijkcijfers een stuk hoger zijn. Je bent een onbeschoft en vervelend persoon.'

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties