×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ariana Grande schrijft nummer over haar exen

Ariana Grande schrijft nummer over haar exen
04.11.2018 -

Ariana Grande heeft een nieuw nummer uitgebracht over haar verbroken relatie met Pete Davidson. De plaat Thank U, Next verscheen zaterdagavond, vlak voor de uitzending van Saturday Night Live.


Met de release reageert de zangeres op een promo van het programma. Daarin grapt haar ex Pete Davidson over hun breuk. In het filmpje stelt de comedian zich voor aan muzikale gast Maggie Rogers. 'Hoi, ik ben Pete. Wil je met me trouwen?', grapt hij, verwijzend naar zijn bliksemverloving met Ariana na een paar weken daten. Die grap viel bij Ariana niet in goede aarde.

Eerder liet de 25-jarige Amerikaanse haar ongenoegen ook al weten op Twitter. Ze noemde de naam van Pete niet, maar richtte duidelijk haar pijlen op haar ex. 'Voor iemand die beweert dat hij niet altijd het laatste nieuws wil zijn, klamp je je er wel heel erg aan vast', beet ze de comedian toe.

Davidson besprak, anderhalf uur na het verschijnen van het lied, in de betreffende uitzending van SNL zijn relatie met Ariana. 'Ik weet dat sommigen van jullie nieuwsgierig zijn maar de waarheid gaat niemand iets aan. Soms werken dingen niet en dat is oké. Ze is een geweldig en sterk persoon en ik wens haar alle geluk van de wereld', zei hij.

In Thank U, Next zingt Ariana behalve over Pete ook over andere ex-vriendjes, onder wie rapper Big Sean, Ricky Alvarez en Mac Miller, die in september zelfmoord pleegde. Ze bedankt in het nummer haar exen omdat ze haar allemaal iets gebracht hebben. 'De ene heeft me iets geleerd over liefde, de ander over geduld, de ander over pijn', zingt ze. 'Daarom zeg ik: 'Bedankt en op naar de volgende'.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties