×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding Ben Affleck en Jennifer Garner afgerond

Scheiding Ben Affleck en Jennifer Garner afgerond
02.11.2018 -

Ben Affleck en Jennifer Garner hebben hun scheiding afgerond door de scheidingspapieren bij de rechtbank in te dienen.


Uit de scheidingspapieren blijkt dat ze beide verantwoordelijk blijven voor de opvoeding en verzorging van hun drie kinderen. Ze kwamen eveneens overeen om samen een halfjaar lang op maandelijkse basis langs te gaan bij een opvoedingsdeskundige. Dat meldt TMZ.

Ben en Jennifer lieten daarnaast schriftelijk vastleggen dat ze nooit en te nimmer beledigende opmerkingen over elkaar zullen maken in aanwezigheid van de kinderen. Ook ruziemaken, schreeuwen of grof taalgebruik op gehoorafstand van de kinderen is uit den boze.

Ben en Jennifer kondigden drie jaar geleden, na een huwelijk van ruim tien jaar, al aan dat ze uit elkaar gingen. Echt haast hadden ze niet want in april 2017 werd de scheiding pas formeel aangevraagd. Ook in het afgelopen jaar maakte het koppel, dat nog steeds bevriend met elkaar is, geen vaart met de afhandeling van de verdere papierwinkel. Dat kwam mede door de drankverslaving van Ben en zijn nieuwe verblijf in een kliniek.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties