Placeholder

Jimi Bellmartin wordt voor de achtste keer opa

Jimi Bellmartin (69) kan zijn geluk niet op. De winnaar van The Voice Senior wordt weer grootvader. ’De achtste is onderweg! Mijn dochter Jerney is weer zwanger’, aldus Jimi.

Jimi Bellmartin, de winnaar van The Voice Senior, werd door zijn zeven kleinkinderen opgegeven om mee te doen met de talentenjacht voor senioren. Zijn ’rijkdom’ wordt binnenkort weer aangevuld, zo vertelt hij aan Weekend: ’De achtste is op komst. Onze dochter Jerney is zwanger van haar derde kind. De baby komt volgend jaar pas, maar ze heeft al een dikke buik. Ik zei direct tegen haar: ’Als het een jongen is, dan moet hij Jimi heten’, lacht de zanger. ’Ik ben een gekke opa, hoor ik vaak. Maar wel op een leuke manier, hoop ik. Ik heb heel lieve kleinkinderen, ik kan prima met ze opschieten.’

Ondanks alle drukte van zijn Voice-avontuur ziet de 69-jarige soulzanger er wel op toe dat hij zijn twee dochters, zijn zoon en de kleinkinderen nog vaak genoeg blijft zien. ’We eten zeker één keer in de maand bij elkaar, dat is verplicht. Nee, dat is niet door de kinderen opgelegd, maar door mij. Zij hebben het druk, wij hebben het druk, maak gewoon tijd joh! Morgen hebben we de kleintjes bij ons thuis om op te passen, maar ik moet donderdag, vrijdag en zaterdag weer spelen’, aldus Jimi. 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 43 ligt nu in de winkel.