Placeholder

Ria Valk voor 240.000 euro opgelicht

Ria Valk is 240.000 euro spaargeld kwijt. Een Nederlander die in Spanje woont had haar overgehaald om 340.000 euro van haar 'zuurverdiende geld' in appartement op een vakantieresort in Andalusië te steken.

'Hij maakte me wijs dat het een heel groot resort ging worden. Volgens hem zou ik alleen al van de huurinkomsten een fijne oude dag kunnen hebben. Ik twijfelde, maar hij was zo'n gladde prater dat ik me toch liet overhalen. Had ik dat maar nooit gedaan', vertelt Ria. 

Van het hele project is weinig tot niets terecht gekomen: 'De hele boel was daar op een gegeven moment zelfs zo verpauperd dat mijn appartement steeds meer op een krot ging lijken.' De hele affaire heeft de zangeres veel verdriet bezorgd. Maar gelukkig is het einde nu in zicht: 'Ik heb onlangs iemand gevonden die de boel voor 100.000 euro van me wilde kopen. Ik heb dus een verlies van 240.000 euro moeten slikken. Maar het was dat of helemaal niets. Ik zal niet snel zeggen dat ik een hekel heb aan iemand, maar die bedrieger die me dit heeft aangedaan, haat ik.'

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 42 ligt nu in de winkel.