×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hailey Baldwin: Justin is echt geweldig

Hailey Baldwin: Justin is echt geweldig
17.10.2018 -

In een interview in de novembereditie van de Amerikaanse Harper's Bazaar laat Hailey Baldwin er geen twijfel over bestaan hoe gek ze is op haar kersverse echtgenoot Justin Bieber. Het 21-jarige model, dat het nieuwe gezicht is van modelabel Tommy Hilfiger, noemt haar man 'geweldig'.


'Hij kan alles op zo'n goede manier. Elk nummer, elk optreden... het is te gek om hem bezig te zien. Ik sta elke keer opnieuw versteld', aldus Hailey, die vorig maand in het geheim met Justin trouwde in New York.

'Ik heb het afgelopen jaar meer aandacht dan ooit gehad en daar heb ik wel wat van geleerd. Het is belangrijk om je balans te vinden en te weten wanneer je de batterij weer even moet opladen. Het is niet makkelijk om aan je mentale en fysieke toestand te denken als je altijd maar doorgaat, vorig jaar jaar was ik veel minder in balans dan nu. De kerk, bokslessen en mijn familie zorgen ervoor dat ik dicht bij mezelf blijf.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties