Placeholder

Harry en Meghan kunnen nieuw huis betrekken

Het lijkt erop dat prins Harry en zijn vrouw Meghan eindelijk naar hun nieuwe appartement op Kensington Palace kunnen verhuizen. De renovatiewerkzaamheden zijn zo goed als klaar.

Het 21 kamers tellende optrekje, ook wel bekend als Apartment 1 aan de westzijde van het paleis, werd het afgelopen jaar voor zo'n 1,4 miljoen pond onder handen genomen. Onder meer het dak en de ramen werden deels vervangen. De steigers rondom het gebouw zijn volgens Daily Mail nu verdwenen.

Wanneer Harry en Meghan hun nieuwe appartement betrekken worden ze directe buren van prins William en zijn vrouw Kate. De twee flats hebben zelfs aangrenzende deuren, wat betekent dat de broers en hun echtgenotes elkaar kunnen bezoeken zonder naar buiten te stappen. William en Catherine wonen in Apartment 1A.

Meghan trok na haar verloving met Harry in bij haar aanstaande echtgenoot in Nottingham Cottage, aan de noordkant van het eigenlijke paleis. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd.