×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Een emotionele Peter Heerschop staat stil bij het ongeluk in Oss

Een emotionele Peter Heerschop staat stil bij het ongeluk in Oss
21.09.2018 -

Veel luisteraars hebben gereageerd op de wekelijkse radiocolumn 'Lieve Marianne' van Peter Heerschop, waarin hij stilstaat bij het ongeluk in Oss waarbij vier kinderen om het leven kwamen en een kind en een begeleidster zwaar gewond raakten.


Heerschop nam, zoals elke vrijdag, in het ochtendprogramma van Edwin Evers op Radio 538 op komische wijze de week door. Daarna stond hij stil bij het tragische ongeval. De cabaretier sprak als vader over het ergste wat je kan overkomen; het verliezen van een kind. Hij noemde de onmacht die men voelt bij het zien van dit nieuws. 'We hebben alleen elkaar, niets anders dan samen. Het komt altijd weer alleen op liefde neer. Hou elkaar vast, het is uiteindelijk het enige wat we hebben. Het is het enige waardoor we er allemaal op vooruit kunnen gaan', sloot hij emotioneel zijn column af.

Op sociale media laten veel mensen weten tot tranen toe geroerd te zijn door de woorden van Heerschop.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties