×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koning Filip geniet met zijn gezin van vakantie in Armenië

Koning Filip geniet met zijn gezin van vakantie in Armenië
24.08.2018 -

De Belgische koning Filip heeft voor zijn gezin een even mooie als ongebruikelijke vakantiebestemming gekozen. De koninklijke familie is namelijk opgemerkt in Jerevan, de hoofdstad van Armenië, zo meldt vrijdag de Vlaamse krant Het Nieuwsblad.


Lokale media hebben al uitvoerig bericht over het verblijf van Filip, die in Armenië geniet van de natuur, de wijn en de eeuwenoude kloosters en kerken. Volgens de Armenen duurt de vakantie tien dagen en is het koninklijk gezelschap aangekomen in twee verschillende vliegtuigen. België namelijk hanteert nog de in vroeger tijden meer gebruikelijke regel dat koning en troonopvolger niet in één toestel mogen vliegen.

Het paleis in Brussel liet zich niet uit over de privéreis maar plaatste vrijdag op Facebook wel een opmerkelijk filmpje van een kitesurfende koning Filip met de boodschap 'Geniet nog van de laatste dagen van de zomervakantie'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties