×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Er komt nooit een Friends-reünie

07.06.2018 -

Liefhebbers van de sitcom Friends die nog steeds hopen op een reünie, hoeven niet meer te rekenen op nieuwe afleveringen of een bioscoopfilm. Friends-bedenker David Crane zei woensdag dat dat nooit zal gebeuren.


'Dat gaat niet gebeuren. Nooit', zei David Crane tijdens een panelgesprek van The Wrap. Volgens de tv-maker is het 'klaar'. 'Het was een gelukkig einde. Daarom wil je gewoon niet meer zien.'

Crane wilde wel speculeren over wat de hoofdpersonen nu zouden doen en of ze nog bij elkaar zouden zijn. 'Ross en Rachel? Natuurlijk zijn ze nog bij elkaar. Ze hebben tien jaar hard aan hun relatie gewerkt.' Ook Chandler en Monica zijn volgens Crane nog altijd bij elkaar.

Friends liep van 1994 tot 2004 en betekende de doorbraak van hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer. De serie is nog altijd mateloos populair. Al jaren wordt gespeculeerd over een mogelijke reünie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties