×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker maken doorstart

06.06.2018 -

De voormalige Dolly Dots Esther Oosterbeek (58) en Anita Heilker (57) gaan weer samen optreden. Onder de naam Just A Little Bit More gaat het duo onder meer oude hits van de in de jaren tachtig razend populaire groep zingen.


'Afgelopen jaar deden we samen mee aan De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS. Daarop kwamen zoveel positieve reacties. Ook van zaaleigenaren die ons wilden hebben voor een optreden. Dat sprak ons wel aan', vertelt Esther. 'Vandaar dat we vanaf vandaag beschikbaar zijn voor feesten en partijen.'

Volgens Anita staan de andere overgebleven Dolly Dots, Angela Groothuizen, Angéla Kramers en Patty Zomer, achter hun initiatief. 'En dat voelt goed', zegt ze. 'Weet je wat het is? Door de jaren heen zijn er altijd aanvragen voor boekingen blijven binnenkomen. Esther en ik hebben altijd al een bijzondere klik gehad, al vanaf het begin. We zijn al meer dan dertig jaar vriendinnen, door dik en dun. Toen het idee kwam voor een duo met Esther was ik direct dolenthousiast.'

De Dolly Dots bestonden tussen 1979 en 1988. In 1998, 2007 en 2016 waren er reünies. Ria Brieffies, het zesde lid, overleed in 2009.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties