Ga naar de inhoud

‘Familie’ Meghan arriveert in Londen

Ondanks het feit dat ze geen uitnodiging hebben voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, kwamen Meghans neef Tyler en zijn halfbroer Thomas Dooley, vergezeld door hun moeder Tracy Dooley aan op het Londense vliegveld van Heathrow. Dit meldt TMZ.

Tracy is de ex-vrouw van Meghan's halfbroer Thomas Jr. en zal samen met haar twee zonen optreden als 'special correspondents' in het televisieprogramma Good Morning Britain. Uiteraard hopen de programmamakers dat ze wat sappige roddels te vertellen hebben over de aanstaande bruid en haar familieperikelen.

De afgelopen week stond bol van drama's rondom de familie Markle. Zo zou Meghan's vader Thomas zich hebben laten betalen voor het maken van paparazzi foto's, iets waarover hij later spijt betuigde. Halfzus Samantha beweerde dat zij 'het genie' achter deze zet zou zijn geweest, omdat ze haar vader aanmoedigde 'een wat persoonlijker beeld van hemzelf te schetsen ten opzichte van het Britse volk'.

Harry en Meghan reageerden op alle commotie via een officieel statement en 'vroegen om respect en begrip voor Thomas Markle, omdat het hier om een zeer persoonlijke kwestie gaat'. Om de koninklijke familie niet in verlegenheid te brengen, zou de vader van de bruid nu besloten hebben niet naar het huwelijk te komen. Door alle ophef zou hij afgelopen week een hartaanval hebben gehad.