Placeholder

Vader Meghan niet bij bruiloft

Megan Markle zal aanstaande zaterdag niet aan de arm van haar vader de St George Chapel van Windsor Castle binnenschrijden. Volgens de Britse media heeft hij besloten niet naar het Verenigd Koninkrijk te reizen, omdat hij dinsdag een hartaanval had.

Thomas Markle lag de afgelopen dagen flink onder vuur omdat hij een geheime deal met een fotograaf zou hebben gemaakt. Die fotograaf maakte foto’s van Megan’s vader toen hij zijn maten liet opnemen bij een kleermaker. Later maakte hij nog foto’s van Thomas Markle die een boek las over een historische gebouwen in en rond Londen. Hij leek zich daarmee voor te bereiden op het huwelijk van zijn dochter met prins Harry.

De foto’s werden overal ter wereld gepubliceerd en waren voor prins Harry de reden een verklaring te doen uitgaan met de eis aan de media om Meghan’s famiie met rust te laten. Daarop sloegen de media keihard terug. Zij toonden aan dat Thomas Markle stiekem had meegewerkt aan de foto’s en dat hij een deel van de opbrengst zou hebben gekregen. Dat ging om grote bedragen- alleen de foto’s bij de kleermaker hadden internationaal al meer dan 115.000 euro opgebracht. Thomas Markle zou zich zeer hebben geschaamd door de onthullingen en was van plan om bij zijn aankomst in het Verenigd Koninkrijk publiekelijk excuses te maken. Kensington Palace had al laten weten dat de onthullingen niets veranderden aan de rol van Thomas Markle bij het huwelijk van zijn dochter. Maar nu mist hij die dag alsnog.