×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe look voor André Hazes

03.05.2018 -

André Hazes geniet momenteel van een vakantie met Monique en zoontje Jr. in het zonnige Mexico. En als het zo warm is, zit een volle bos haar natuurlijk alleen maar in de weg...


Dus besloot de zanger zijn hoofd kaal te scheren: 'Ik was super bang!', roept hij lachend over zijn nieuwe look. Wat vind jij, kan hij het hebben?

Bij het kiekje op zijn Instagram schrijft de zanger dat hij zijn 'wilde haren eraf' heeft geschoren. Wie weet dat dit een hint is dat André zijn relatie met de zestien jaar oudere Monique toch nog wil redden. Het stel maakte onlangs bekend niet meer samen te zijn omdat de zanger voor zijn werk zou kiezen en niet voor zijn gezin. Daarnaast zegt hij zelf 'fouten' te hebben gemaakt. Deze week meer daarover in de nieuwe Weekend!

 

Wilde haren eraf.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

(Bron: Instagram André Hazes)
(Bron: Instagram André Hazes)

Foto: © Reni van Maren

Reacties