×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederschap maakt Kylie Jenner 'beter mens'

02.05.2018 -

Het moederschap maakt van Kylie Jenner een beter mens. Dat zegt de socialite in een vraaggesprek met London Evening Standard. De 20-jarige realityster beviel in februari van haar eerste kind, dochter Stormi.


Sindsdien brengt Kylie zoveel mogelijk tijd door met haar kindje. Ondanks dat krijgt ze veel kritiek omdat ze vaak in het openbaar wordt gespot zonder Stormi. Zo was ze onlangs aan het feesten op het muziekfestival Coachella. Ze weerlegde de kritiek en vertelde dat ze het moeilijk vindt haar dochtertje alleen te laten: 'Elke keer als ik vertrek voel ik stress omdat ik haar alleen moet laten'. Ook zei Kylie dat ze altijd aan Stormi denkt: 'Ik zou liever bij haar zijn of wensen dat ze overal naartoe kan komen. Als ze oud genoeg is, zal ik haar overal mee naartoe nemen'.

'Ik denk meer aan de toekomst vanwege haar', liet Kylie nog optekenen. 'Ik ben minder egoïstisch. En ik hou ervan om luiers te verschonen. Het geeft veel voldoening, om haar weer schoon te maken'. En op de vraag of Stormi zal verschijnen in de realityshow Keeping Up With The Kardashians, antwoordde Kylie: 'Ik heb erover nagedacht, maar ik ben er nog niet uit'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: © Instagram Kylie Jenner

Reacties