×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp aangeklaagd

02.05.2018 -

Twee voormalige bodyguards van Johnny Depp hebben een aanklacht ingediend tegen de acteur. Volgens hen is Depp schuldig aan het niet uitbetalen van overuren, het te laat uitbetalen van salarissen en het uitvoeren van onrechtmatige zaken.


In documenten die E! News in handen heeft gekregen, staat dat 'de werknemers bloot werden gesteld aan onveilige werksituaties, en voornamelijk werden ingezet als babysitters en chauffeurs voor Depp, zijn kinderen en zijn entourage'. In de papieren zou staan dat een aantal hoge bazen bij de politie van Los Angeles de acteur meerdere malen tegen zichzelf heeft moeten beschermen, vanwege zijn 'donkere' kanten. De twee ex-bodyguards beweren dat ze hun Depp 'meerdere malen uit nachtclubs hebben moeten slepen, omdat hij volledig onder invloed van allerlei substanties was'.

De mannen, genaamd Arreola en Sanchez, werkten voor Depp via het bedrijf Premier Group International. Toen de acteur in 2016 financiële problemen kreeg, gingen ze direct voor hem werken, om hem zo van 'actieve bescherming te voorzien'. En toen begonnen de problemen zich op te stapelen, aldus de ex-werknemers.

Depp zou hen in de periode van mei 2016 tot januari 2018 nooit hun overuren hebben uitbetaald. Ook waren er geen maaltijden of rustperiodes bij in een twaalfurige werkdag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties